ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Гриби підіймають цю страву в ТОП: паста, після якої забуваєш про суто м'ясні варіанти

Різне 19:26 - 26 травня 2025

Ви з’їсте та усміхнетеся, навіть якщо день похмурий

Гриби підіймають цю страву в ТОП: паста, після якої забуваєш про суто м'ясні варіанти

Гриби підіймають цю страву в ТОП: паста, після якої забуваєш про суто м'ясні варіанти/Фото: pexels

Ця страва є ідеальною вечерею. Паста у поєднані з грибами виходить дуже ніжна та ароматна. До неї добре пасує вино. Наступного дня страва також смачна. Її можна розігріти, полити улюбленим соусом і з задоволенням з’їсти.

Страва гарно насичує, і це теж її плюс. Її зручно покласти в мобільну ємність та взяти з собою на роботу або в дорогу.

Що треба:

  • філе курячої грудки - 500 грамів
  • паста тальятелле - 250 грамів
  • Овочевий бульйон в кубику - 1 штука
  • печериці - 500 грамів
  • молоко - 150 мілілітрів
  • цибуля - 1 штука
  • гірчиця - 2 столові ложки
  • свіжа петрушка - 2 столові ложки
  • ріпакова олія - 1 столова ложка

Приготування:

Наріжте цибулю кубиками. Наріжте курку смужками, а гриби — скибочками. Зваріть пасту згідно з інструкціями на упаковці. Змішайте овочевий бульйон з молоком та гірчицею.

Обсмажте гриби на 1 столовій ложці олії. Відкладіть на тарілку, потім окремо обсмажте цибулю. Додайте курку та смажте до золотистого кольору. Перекладіть гриби на сковороду.

Змішайте все з соусом. Готуйте 5 хвилин до легкого загустіння. Подавайте пасту, посипавши рубаною петрушкою.

Рецепт можна видозмінювати відповідно до своїх вподобань. Додавайте улюблені приправи та соуси, і ця паста стане просто надзвичайною.

Раніше ми писали про те, як приготувати баклажани з рисом у новому прочитанні.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин