Гриби підіймають цю страву в ТОП: паста, після якої забуваєш про суто м'ясні варіанти
Ви з’їсте та усміхнетеся, навіть якщо день похмурий

Гриби підіймають цю страву в ТОП: паста, після якої забуваєш про суто м'ясні варіанти/Фото: pexels
Ця страва є ідеальною вечерею. Паста у поєднані з грибами виходить дуже ніжна та ароматна. До неї добре пасує вино. Наступного дня страва також смачна. Її можна розігріти, полити улюбленим соусом і з задоволенням з’їсти.
Страва гарно насичує, і це теж її плюс. Її зручно покласти в мобільну ємність та взяти з собою на роботу або в дорогу.
Що треба:
- філе курячої грудки - 500 грамів
- паста тальятелле - 250 грамів
- Овочевий бульйон в кубику - 1 штука
- печериці - 500 грамів
- молоко - 150 мілілітрів
- цибуля - 1 штука
- гірчиця - 2 столові ложки
- свіжа петрушка - 2 столові ложки
- ріпакова олія - 1 столова ложка
Приготування:
Наріжте цибулю кубиками. Наріжте курку смужками, а гриби — скибочками. Зваріть пасту згідно з інструкціями на упаковці. Змішайте овочевий бульйон з молоком та гірчицею.
Обсмажте гриби на 1 столовій ложці олії. Відкладіть на тарілку, потім окремо обсмажте цибулю. Додайте курку та смажте до золотистого кольору. Перекладіть гриби на сковороду.
Змішайте все з соусом. Готуйте 5 хвилин до легкого загустіння. Подавайте пасту, посипавши рубаною петрушкою.
Рецепт можна видозмінювати відповідно до своїх вподобань. Додавайте улюблені приправи та соуси, і ця паста стане просто надзвичайною.
Раніше ми писали про те, як приготувати баклажани з рисом у новому прочитанні.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!