Волинські зрази: рецепт старовинної української страви
Ви зможете легко та швидко приготувати цю страву

Фото: Кулінарна енциклопедія
Автор книги "Практична кухня" Ольга Франко підготувала безліч рецептів української кухні, якими можна легко та швидко нагодувати цілу сім'ю. Сьогодні ми розглянемо старовинну українську страву - волинські зрази.
Скільки готувати: 65 хвилин
Кількість порцій: 4
Інгредієнти:
- Телятина - 500 г;
- Вершкове масло - за смаком;
- Сало - 200 г;
- Смажена картопля - від 300 до 500 г;
- Сіль за смаком;
- Чорний мелений перець - за смаком.
Приготування:
Спершу наріжте телятину тонкими скибочками. Потім розігрійте сковороду з вершковим маслом і обсмажте м'ясо.
Посоліть і поперчіть телятину. Зверху покладіть дрібно нарізане сало та накрийте кришкою.
Після цього тушкуйте м'ясо протягом години. Подавати страву необхідно разом зі смаженою картоплею.
Раніше ми розповіли рецепт улюбленого десерту Єлизавети II.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!