Котлети по-київськи: класичний покроковий рецепт
Для приготування цієї страви вам знадобляться прості інгредієнти

Фото: Рinterest/Автор: photorecept
Котлети по-київськи - це блюдо, яке готувється з відбивного курячого філе, в яке загорнуто шматочок вершкового масла. Коли з'явилися ці котлети невідомо, навколо цього рецепта зібралася велика кількість легенд. Редакція Meta.ua підготувала покроковий класичний рецепт котлет по-київськи.
Інгредієнти:
- Філе куряче - 2 кг;
- Вершкове масло - 250-300 г;
- Яйця - 3 шт;
- Кріп - 50 г;
- Панірувальні сухарі;
- Борошно;
- Сіль і перець за смаком.
Приготування:
Крок 1. Розм'якшене вершкове масло, змішайте з кропом і приберіть у морозильну камеру на пів години.
Крок 2. Куряче філе розріжте і відбийте. Після його необхідно посолити та поперчити.
Крок 3. Дістаньте застигле масло з кропом, наріжте на невеликі шматочки. Викладіть шматочок в філе і загорніть. Сформуйте котлетки та відправте у морозильну камеру на пів години.
Крок 3. Збийте яйця з сіллю, підготуйте борошно та панірувальні сухарі.
Крок 4. Обваляйте котлети спочатку в борошні, потім в яйці та в панірувальних сухарях (по 2 рази, кожну котлетку).
Крок 5. Обсмажте на розігрітій олії до апетитної скоринки. Обсмажені котлети перекладіть у форму для запікання та відправити в духовку, розігріту до 200 градусів на 10 хвилин.
Котлети по-київськи готові! Смачного!
Раніше ми поділилися рецептом кулішу.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!