Неймовірна ніжність у кожному шматочку: готуємо Баскський чизкейк у мультипечі
Спробуйте приготувати цей вже класичний десерт та порівняйте його зі смаком звичайного чизкейка — ви точно будете здивовані

Баскський чизкейк у мультипечі/Фото: istockphoto
Кілька десятиліть тому шеф-кухар Сантьяго Рівер з іспанського містечка Сан-Себастьян вигадав нову версію чизкейка: без коржа, з ніжною серединкою та пригорілою скоринкою. Десерт став настільки популярним, що зараз його готують по всьому світу й навіть вважають найтрендовішою версією чизкейка. Смак цього десерту і справді особливий, тому радимо підготувати всі інгредієнти та порадувати себе чизкейком Сан-Себастьян.
Інгредієнти:
- крем сир 500 г.
- яйця 2 шт.
- вершки 30% 200 г.
- цукрова пудра 50 г.
- кукурудзяний крохмаль 2 ст.л
Змішуємо крем сир із яйцями, додаємо вершки, пудру та крохмаль.
До речі всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.
Ставимо на режим випічка 180 градусів і випікаємо 30 хв (можна довше).
Охолоджуємо повністю, даємо ще постояти в холодильнику та смакуємо.
Крабова Петті: закусочний рулет, який підкорить усіх і одразу
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!