ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Неймовірна ніжність у кожному шматочку: готуємо Баскський чизкейк у мультипечі

Рецепти 12:31 - 28 січня 2025

Спробуйте приготувати цей вже класичний десерт та порівняйте його зі смаком звичайного чизкейка — ви точно будете здивовані

Неймовірна ніжність у кожному шматочку: готуємо Баскський чизкейк у мультипечі

Баскський чизкейк у мультипечі/Фото: istockphoto

Кілька десятиліть тому шеф-кухар Сантьяго Рівер з іспанського містечка Сан-Себастьян вигадав нову версію чизкейка: без коржа, з ніжною серединкою та пригорілою скоринкою. Десерт став настільки популярним, що зараз його готують по всьому світу й навіть вважають найтрендовішою версією чизкейка. Смак цього десерту і справді особливий, тому радимо підготувати всі інгредієнти та порадувати себе чизкейком Сан-Себастьян.

Інгредієнти:

  • крем сир 500 г.
  • яйця 2 шт.
  • вершки 30% 200 г.
  • цукрова пудра 50 г.
  • кукурудзяний крохмаль 2 ст.л

Змішуємо крем сир із яйцями, додаємо вершки, пудру та крохмаль.

До речі всі інгредієнти мають бути кімнатної температури.

Ставимо на режим випічка 180 градусів і випікаємо 30 хв (можна довше).

Охолоджуємо повністю, даємо ще постояти в холодильнику та смакуємо.

Крабова Петті: закусочний рулет, який підкорить усіх і одразу

Джерело: diali_cooking

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин