Ніжні сирки "Туру-Руди" з шоколадною глазур'ю: Десерт для справжніх гурманів
Легкий у приготуванні, цей десерт стане чудовим доповненням до будь-якої святкової події або просто для того, щоб побалувати себе і близьких

Ніжні сирки "Туру-Руди"/Фото: скрин з рецепта
“Туру-Руди” — це не просто смачний десерт, а справжня кулінарна насолода. Вони вкриті шоколадною глазур’ю, що додає десерту ще більшого смаку та елегантності. Ці сирки мають м’яку і кремову консистенцію, що тане в роті, і є ідеальним варіантом для любителів солодких десертів з легким і приємним молочним смаком.
Необхідні продукти:
- 600 г м'якого сиру.
- 100 г маскарпоне.
- 100 мл вершків.
- 50 г вершкового масла кімнатної температури.
- 4 ст. л. цукру.
Для глазурі:
- 300 г шоколаду.
- 70 мл олії без запаху.
Готуємо сирки: всі інгредієнти для основи збиваємо блендером до однорідної маси. Перекладаємо у кулінарний мішок і формуємо перший шар. Потім додаємо начинку і закриваємо другим шаром. Рівняємо і ставимо в морозильник на 2 години.
Для глазурі розтоплюємо шоколад в мікрохвильовці імпульсами, додаємо олію, перемішуємо і переливаємо в вузьку високу чашку. Обмокаємо сирки в глазурі.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!