ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Ніжні сирки "Туру-Руди" з шоколадною глазур'ю: Десерт для справжніх гурманів

Рецепти 16:22 - 08 лютого 2025

Легкий у приготуванні, цей десерт стане чудовим доповненням до будь-якої святкової події або просто для того, щоб побалувати себе і близьких

Ніжні сирки "Туру-Руди" з шоколадною глазур'ю: Десерт для справжніх гурманів

Ніжні сирки "Туру-Руди"/Фото: скрин з рецепта

“Туру-Руди” — це не просто смачний десерт, а справжня кулінарна насолода. Вони вкриті шоколадною глазур’ю, що додає десерту ще більшого смаку та елегантності. Ці сирки мають м’яку і кремову консистенцію, що тане в роті, і є ідеальним варіантом для любителів солодких десертів з легким і приємним молочним смаком.

Необхідні продукти:

  • 600 г м'якого сиру.
  • 100 г маскарпоне.
  • 100 мл вершків.
  • 50 г вершкового масла кімнатної температури.
  • 4 ст. л. цукру.

Для глазурі:

  • 300 г шоколаду.
  • 70 мл олії без запаху.

Готуємо сирки: всі інгредієнти для основи збиваємо блендером до однорідної маси. Перекладаємо у кулінарний мішок і формуємо перший шар. Потім додаємо начинку і закриваємо другим шаром. Рівняємо і ставимо в морозильник на 2 години.

Для глазурі розтоплюємо шоколад в мікрохвильовці імпульсами, додаємо олію, перемішуємо і переливаємо в вузьку високу чашку. Обмокаємо сирки в глазурі.

Рум’яні та пишні: рецепт найпростіших оладок на кефірі.

Джерело: emiliya.yevtushenko

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин