ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Як приготувати класичну окрошку за 20 хвилин: простий рецепт

Рецепти 11:14 - 16 червня 2022

Приготуйте неймовірно смачний суп у себе на кухні

Як приготувати класичну окрошку за 20 хвилин: простий рецепт

Рецепт класичної окрошки на кефірі/Фото: instagram.com

Досвідчені кулінари знають багато рецептів цієї охолоджувальної страви. Ми пропонуємо вам класичний вид окрошки, яка врятує від спеки. Для приготування знадобиться всього 20 хвилин вашого часу.

Окрошка на кефірі: інгредієнти

  • варена ковбаса – 200 г
  • кефір – 2 л
  • картопля – 3 шт.
  • курячі яйця – 4 шт.
  • огірки – 4 шт.
  • редиска – 8 шт.
  • кріп – 50 г
  • зелена цибуля – 50 г
  • сіль – за смаком

Спосіб приготування

  1. Відваріть яйця та картоплю, після охолодження очистіть їх. Ці продукти наріжте маленькими кубиками в одну посудину.
  2. Наріжте варену ковбасу й додайте до інших інгредієнтів.
  3. Огірки, редиску та зелень промийте і висушіть. Огірки та редиску варто дрібно порізати і додати до страви.
  4. Залийте всі нарізані інгредієнти кефіром і ретельно перемішайте. Якщо ви обрали більш жирний варіант кефіру, то його можна розбавити водою, щоб консистенція страви була рідшою.
  5. Всю зелень дрібно наріжте й додайте до страви. Протягом 40 хвилин тримайте окрошку в холодильнику. Можете подавати до столу та втамовувати спрагу. Смачного!

Раніше ми писали, як приготувати українську паляницю. Хліб символізує добробут, щастя і гостинність.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин