Як приготувати класичну окрошку за 20 хвилин: простий рецепт
Приготуйте неймовірно смачний суп у себе на кухні

Рецепт класичної окрошки на кефірі/Фото: instagram.com
Досвідчені кулінари знають багато рецептів цієї охолоджувальної страви. Ми пропонуємо вам класичний вид окрошки, яка врятує від спеки. Для приготування знадобиться всього 20 хвилин вашого часу.
Окрошка на кефірі: інгредієнти
- варена ковбаса – 200 г
- кефір – 2 л
- картопля – 3 шт.
- курячі яйця – 4 шт.
- огірки – 4 шт.
- редиска – 8 шт.
- кріп – 50 г
- зелена цибуля – 50 г
- сіль – за смаком
Спосіб приготування
- Відваріть яйця та картоплю, після охолодження очистіть їх. Ці продукти наріжте маленькими кубиками в одну посудину.
- Наріжте варену ковбасу й додайте до інших інгредієнтів.
- Огірки, редиску та зелень промийте і висушіть. Огірки та редиску варто дрібно порізати і додати до страви.
- Залийте всі нарізані інгредієнти кефіром і ретельно перемішайте. Якщо ви обрали більш жирний варіант кефіру, то його можна розбавити водою, щоб консистенція страви була рідшою.
- Всю зелень дрібно наріжте й додайте до страви. Протягом 40 хвилин тримайте окрошку в холодильнику. Можете подавати до столу та втамовувати спрагу. Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати українську паляницю. Хліб символізує добробут, щастя і гостинність.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні