Бабусин рецепт: як приготувати вареники з вишнею
Приготуйте для своєї родини вареники із сезонних ягід

Рецепт вареників з вишнею/Фото: Pinterest
Вареники з вишнею є однією з найсмачніших літніх страв, яку з легкістю зможе приготувати кожен. Ми підготували покроковий рецепт літніх вареників із вишнею на воді.
Інгредієнти:
- Борошно – 400 г;
- Яйця – 1 шт;
- Сіль - щіпка;
- Вишні – 200 г;
- Крохмаль - 2-3 ст.л.;
- Цукор - 100 р.
Приготування:
- З вишні дістаньте кісточки.
- На робочу поверхню посипте муку і сформуйте гірку з виїмкою всередині.
- У поглиблення додайте яйце, воду і замішайте тісто. У вас має вийти м'яке, еластичне тісто, яке не липне до рук.
- Зробіть з тіста кулю, покладіть в миску і накрийте плівкою. Поставте у холодильник на пів години.
- Після охолодження тонко розкотіть тісто. За допомогою чашки або склянки зробіть однакові кружечки. Тісто, що залишилося, зліпите між собою і повторіть процедуру.
- У центр кружечка покладіть трохи цукру та 2-3 вишні.
- Починаючи від центру, заліпіть краї вареника.
- Готовий виріб варіть у киплячій підсоленій воді, 2-3 хвилини після того, як вони випливли.
- Подавайте вареники із вершковим маслом.
Раніше ми поділилися рецептом домашніх італійських мафінів із пюре картоплі та грибів.
Джерело:
Meta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні