Як консервувати кукурудзу в домашніх умовах
Цей рецепт досить легкий і простий, вам не потрібно довго стояти біля плити

Рецепт консервованої кукурудзи/Фото: pinterest
Кукурудза, законсервована в качанах - це ідеальна заготівля для зимових страв. Цей рецепт досить легкий і простий, вам не потрібно довго стояти біля плити.
Інгредієнти:
- кукурудза – 10 прим;
- сіль на кожну банку – 1.5 ст.л;
- цукор на кожну банку – 1 ст.л;
- окроп.
Процес консервації кукурудзи:
- Візьміть банки об'ємом 3 літри, добре промийте і разом із кришками простерилізуйте.
- Кукурудзяні качани очистіть від листя, волокон, відріжте хвостики та добре промийте.
- Качани викладіть у банку поруч один з одним.
- У кожну банку висипте сіль та цукор.
- Потім налийте окріп, і накрийте кришками банки.
- У каструлю покладіть рушник, поставте банки та влийте гарячу воду.
- Стерилізуйте банки з моменту закипання 30 хвилин.
- Закатайте кришками банки, залиште остигати, а потім відправте зберігатися в підвал або темне прохолодне місце.
Раніше ми поділилися рецептом консервованих помідорів "у снігу".
Джерело:
Meta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні