Починаємо день корисно: рецепт солоних сирників із зеленню та в’яленими томатами на сніданок
Цей рецепт є не менш смачним, ніж звичні солодкі сирники

Рецепт сирників із зеленню та в'яленими томатами / Фото: скріншот із відео
Сирники стали традиційною стравою для українського сніданку. Частіше їх готують солодкими з додаванням ягід, ванілі, варення, меду або згущеного молока. Але солоні сирники смакують не менше.
Інгредієнти:
- Сир кисломолочний - 500 г
- Часник - 2 зубчики
- Вʼялені томати - 100 г
- Яйця курячі - 1 шт
- Петрушка - 7 гілочок
- Борошно пшеничне - 2 ст. л.
- Сіль - за смаком
- Перець чорний мелений - за смаком
- Олія
Приготування:
- Сир перетерти через сито або подрібнити блендером, щоб у тісті не було грудочок.
- Часник, в’ялені томати та петрушку дрібно посікти ножем. Додати все до сиру.
- Вбити яйце, посолити й поперчити за смаком. Додати борошно і вимішати.
- Змочити руки у воді та сформувати сирники (руки треба змочувати обов’язково, інакше сир прилипатиме до лодонь). Обваляти кожний сирник у паніровці — борошні, манці або панірувальних сухарях.
- Викласти на добре розігріту та змащену олією пательню та смажити на середньому вогні до золотистого кольору з обох боків.
Сніданок готовий! Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати сирнички без борошна, з ревенем та вівсяними пластівцями.
Джерело:
Шуба
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні