Неймовірно ніжна страва: готуємо запечену скумбрію у часниковій суміші та з білим вином
Радимо подавати рибу з печеною картоплею або свіжим салатом

Покроковий рецепт запеченої скумбрії з білим вином/Фото: Pinterest
Ніжна та смачна рибна страва, яку готують з додаванням білого вина. Ви з легкістю зможете вразити своїх близьких.
Скумбрія, запечена у білому вині: інгредієнти
- Скумбрія — 400 г
- Зубчики часнику — 2 шт
- Біле вино — 60 мл
- Соняшникова олія — 50 мл
- Сіль, перець — за смаком
Як приготувати скумбрію, запечену в білому вині
- Помийте рибу та відділіть філе від кісточок й шкірки.
- Почистьте часник та пропустіть його через прес.
- Змішайте біле вино, часник, сіль, перець та олію.
- Замаринуйте скумбрію та накрийте посуд кришкою чи харчовою плівкою. Залиште в холодильнику на одну годину.
- Викладіть філе шкіркою догори у форму для запікання, яка застелене пергаментом. Розігрійте духовку до 180 градусів та запікайте рибу до золотистої скоринки 25-30 хвилин.
Смачна та вишукана рибна страва готова. Смачного!
Раніше ми писали рецепт свинини з хурмою. Фрукт віддасть страві свої соки, аромат та смак.
Джерело:
Мeta.ua
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні