ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Зігріє і наповнить вітамінами: рецепт супу з бататом у бульйоні

Рецепти 16:27 - 10 лютого 2023

Мабуть, це ідеальна страва в холодну пору року

Суп

Покроковий рецепт супу з бататом / Фото: Freepik

За бажанням у рецепт супу з бататом можна внести зміни і замість батату використовувати гарбуз.

Деталі

Ви також можете приготувати суп на курячому бульйоні, а не овочевому, так його смак стане ще більш насиченим і ситним.

Інгредієнти на суп

  • Батат 1 шт
  • Сочевиця червона 150 г
  • Бульйон овочевий 1500 мл
  • Цибуля ріпчаста ½ шт
  • Олія рослинна 2 ст.л
  • Кумин ½ ст.л
  • Паприка 1 ч.л
  • Сіль, перець за смаком

Рецепт супу з бататом

  1. Промийте сочевицю, видаліть шкірку в цибулі та наріжте її у формі кубиків. Бажано подрібніше. Очистіть батат і наріжте його кубиками 2х2 см.
  2. Закип'ятіть бульйон, додайте сіль, а потім відправте в нього сочевицю і варіть приблизно 7 хвилин на маленькому вогні.
  3. Спассеруйте цибулю на олії, а потім додайте до бульйону. Далі відправте туди ж батат. Варити слід приблизно 15 хвилин, поки овоч не стане м'яким.
  4. За кілька хвилин до закінчення приготування приправте суп кумиром і паприкою. За бажанням можете притрусити його зеленню.

Якщо ви цінуєте вірменську кухню або бажаєте спробувати що-небудь незвичайне, рекомендуємо спробувати покроковий рецепт супу хаш.

Джерело: shuba.life

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин