Ідеальна страва для літа: як приготувати холодний картопляний суп
Ця страва є ідеальною заміною популярної окрошки.

Як приготувати холодний картопляний суп/Фото: Getty images
Це сезонна страва, яка популярна у спекотний літній час. У нашій статті ми розповімо, як готувати цю страву.
Складові
- Молоко – 1,5 літра;
- Борошно - 2 ст. л.;
- Картопля - 1,5 кг;
- Чорний перець - 1/4 ч. л.;
- Сир - 125 г;
- Вершки – 330 мл;
- Зелена цибуля - 4 шт.;
- Бекон - 6 скибочок.
Як приготувати
- Очищаємо картоплю. Нарізаємо кубиками та варимо.
- Робимо пюре. Заливаємо вершки в каструлю та ставимо її на середній вогонь.
- Акуратно вливаємо молоко. Додаємо сіль, перець, а також варимо 10 хвилин до загустіння.
- Потім беремо молочну суміш і додаємо її в пюре та перемішуємо.
- Додаємо сто грамів тертого сиру.
- Поки пюре остигатиме, сир розплавиться і ви отримаєте потрібний результат. Потім слід додати овочі та бекон у суп. Зверху посипаємо 25 г тертого сиру.
Раніше ми розповідали рецепт курячих оладок із сиром
Джерело:
Recepty online
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні