ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Такого ви ще не куштували: готуємо грибний суп з варениками

Рецепти 10:43 - 26 червня 2023

Ця страва приємно здивує своїм смаком

Такого ви ще не куштували: готуємо грибний суп з варениками

Грибний суп з варениками/Фото: pexels

Існує безліч рецептів супів, однак цей ви ще, імовірно, не куштували. Пропонуємо приготувати грибний суп з домашніми варениками.

Інгредієнти

Основні

  • вода - 2 л
  • гриби - 600 г
  • сіль - за смаком
  • зелень - за смаком

Для вареників

  • борошно пшеничне - 150 г
  • яйця курячі - 1 шт.
  • олія соняшникова - 40 г
  • картопля - 3 шт.
  • цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • сіль - за смаком
  • перець чорний мелений - за смаком

Спосіб приготування

  1. Почищені гриби залийте 2 л води, доведіть до кипіння, зніміть піну і варіть на невеликому вогні 30 хвилин.
  2. Дістаньте гриби, а бульйон процідіть. Цибулю очистьте і дрібно наріжте. Гриби поріжте невеликими шматочками.
  3. Розігрійте сковороду з 20 мл олії та обсмажте цибулю до прозорості. Додайте гриби, посоліть, поперчіть і смажте, поки не випарується рідина.
  4. Картоплю очистьте, помийте і варіть у підсоленій воді 30 хвилин. З готової картоплі злийте воду, потім потовчіть у пюре. Додайте гриби з цибулею і добре вимішайте.
  5. Для вареників борошно змішайте з сіллю, додайте яйце, 20 мл олії, трошки води і замісіть еластичне тісто. Тонко розкачайте тісто і сформуйте вареники.
  6. Бульйон доведіть до кипіння, посоліть, покладіть вареники і варіть, помішуючи, приблизно 15 хвилин. Готові вареники розкладіть в тарілки, залийте бульйоном, прикрасьте зеленню і подавайте до столу.

Раніше ми писали рецепт борщу з вишнями. Кременецький червоний борщ – ідеальна страва для літа.

Джерело: shuba

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин