ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Бюджетно, смачно і швидко! Вершкова пенне карбонара

Різне 16:21 - 01 травня 2025

Покроковий рецепт приготування вершкової пенне карбонара

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін

Страва, яка відповідає всім вимогам — бюджетна, смачна і швидка! Пенне карбонара відповідає всім критеріям!

Інгредієнти

  • 375 г австралійської пенне
  • 20 г австралійського масла
  • 200 г скибок бекону, очищених від шкірки та тонко нарізаних
  • 300 мл згущених вершків
  • 2 дуже великі яйця австралійської курки, злегка збиті
  • 1/3 склянки (25 г) тертого пармезану
  • 1 ст. л. крупно нарізаної зеленої цибулі

Готуємо:

Крок 1

Відваріть пенне у великій каструлі з киплячою водою, дотримуючись інструкції на упаковці, або до стану аль денте. Злийте воду, залишивши 1/4 склянки (60 мл) рідини, в якій варилася паста.

Крок 2

Тим часом розтопіть масло у великій сковороді на сильному вогні. Підсмажте бекон, помішуючи, протягом 3–4 хвилин або доки він не стане хрустким. Додайте вершки. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте, помішуючи, 2–3 хвилини, поки соус злегка не загусне.

Крок 3

Додайте в сковороду залишену рідину, в якій варилася паста. Зніміть з вогню. Додайте яйце і пармезан.

Крок 4

Додайте пенне у соус карбонара і перемішайте. Подавайте, посипавши зеленою цибулею.

Курка у вершковому соусі з лимоном і часником.

Джерело: taste

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин