Бюджетно, смачно і швидко! Вершкова пенне карбонара
Покроковий рецепт приготування вершкової пенне карбонара

Є опис рецепту та рекомендації щодо приготування. Фото: скрін
Страва, яка відповідає всім вимогам — бюджетна, смачна і швидка! Пенне карбонара відповідає всім критеріям!
Інгредієнти
- 375 г австралійської пенне
- 20 г австралійського масла
- 200 г скибок бекону, очищених від шкірки та тонко нарізаних
- 300 мл згущених вершків
- 2 дуже великі яйця австралійської курки, злегка збиті
- 1/3 склянки (25 г) тертого пармезану
- 1 ст. л. крупно нарізаної зеленої цибулі
Готуємо:
Крок 1
Відваріть пенне у великій каструлі з киплячою водою, дотримуючись інструкції на упаковці, або до стану аль денте. Злийте воду, залишивши 1/4 склянки (60 мл) рідини, в якій варилася паста.
Крок 2
Тим часом розтопіть масло у великій сковороді на сильному вогні. Підсмажте бекон, помішуючи, протягом 3–4 хвилин або доки він не стане хрустким. Додайте вершки. Доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте, помішуючи, 2–3 хвилини, поки соус злегка не загусне.
Крок 3
Додайте в сковороду залишену рідину, в якій варилася паста. Зніміть з вогню. Додайте яйце і пармезан.
Крок 4
Додайте пенне у соус карбонара і перемішайте. Подавайте, посипавши зеленою цибулею.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!