Втамує літню спрагу: як приготувати окрошку на пиві за 30 хвилин
Приготувати літній суп за цим оригінальним рецептом зможе кожен

Рецепт окрошки на пиві/Фото: Іnstagram
Зазвичай окрошку готують на квасі, але пропонуємо вам оригінальний рецепт цієї страви. Літній суп чудово втамує спрагу та голод. Для приготування знадобиться всього 30 хвилин вашого часу.
Інгредієнти
- темне пиво — 1 л
- редиска — 2 шт.
- огірки — 2 шт.
- ковбаса варена — 400 г
- зелена цибуля — 1 пучок
- картопля — 2 шт.
- яйця — 2 шт.
- сіль — 1-2 ч. л.
Окрошка на пиві: спосіб приготування
Крок 1. Помийте картоплю, відваріть її в мундирі. Очистіть картоплю від шкірки та наріжте невеликими кубиками.
Крок 2. Помийте огірки, очистіть їх і також наріжте кубиками.
Крок 3. Зваріть яйця, зніміть шкаралупу і поріжте на дрібні кубики.
Крок 4. Ковбасу наріжте маленькими скибочками.
Крок 5. Редиску варто помити, просушити, зрізати кінчики і нарізати кільцями.
Крок 6. Помийте зелену цибулю, висушіть і дрібно поріжте.
Крок 7. Усе змішайте в одній глибокій мисці. Посоліть і залийте окрошку прохолодним пивом. Смачного!
Раніше ми писали, як приготувати класичну окрошку за 20 хвилин. Ми пропонуємо вам рецепт літнього супу, який врятує від спеки.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!