Рецепт ситного супу зі свіжих лісових грибів
Подавати грибний суп найкраще з дрібно нарізаною зеленню та звареним яйцем

Рецепт супу зі свіжих лісових грибів / Фото: скріншот з відео
Восени саме час збиратися в ліс на полювання за грибами. І якщо вам пощастить у пошуках, рекомендуємо вам приготувати смачний та ароматний суп зі свіжих лісових грибів.
Інгредієнти:
- Лісові гриби - 200 г
- Перлова крупа - 50 г
- Цибуля - 1 шт.
- Часник - 3 зубчики
- Морква - 1 шт. (маленька)
- Сіль та перець - за смаком
Приготування:
- Гриби очистити від лісового сміття, промити та нарізати. Відварити у каструлі із підсоленою водою, кілька разів зливаючи воду.
- Додати промиту перловку. Варити крупу приблизно 40-50 хвилин.
- Моркву очистити і натерти на терці. Цибулю і часник почистити від лушпиння, цибулю нарызати, а часник пропустити через прес. Все обсмажити до м'якості.
- Овочеву засмажку додати в бульйон. Варити до готовності крупи та овочів, не забуваючи про сіль, перець та інші спеції.
Подавати грибний суп найкраще з дрібно нарізаною зеленню та звареним яйцем.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, що деякі сорти грибів не можна маринувати на зиму. Експерти назвали види, які краще замаринувати, а які - засолити, щоб не нашкодити своєму здоров'ю.
Джерело:
Тhe Limе
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні