Вітамінна страва осені: готуємо морквяно-імбірний суп
Рецепт смачної та корисної страви для холодної пори року

Рецепт морквяно-імбірного супу/Фото: pixabay
Пропонуємо приготувати яскраву вітамінну страву: морквяно-імбірний суп. Ця смачна і корисна страва відмінно підійде для холодної пори року.
Деталі
Психотерапевти радять їсти більше яскравої кольорової їжі восени. Цей суп стане чудовим варіантом для організму у міжсезоння, а на його приготування не треба багато часу.
Що знадобиться:
- оливкова олія – 1 столова ложка;
- цибуля – 1 штука;
- імбир – 2 столові ложки;
- часник – 2 зубчики;
- мускатний горіх – половина чайної ложки;
- овочевий бульйон – 850 мл;
- морква – 500 г;
- консервована квасоля – 400 г;
- гарбузове насіння, смажений мигдаль і мускатний горіх.
Покроковий рецепт приготування:
- Подрібніть цибулю, натріть на тертку корінь імбиру. Наріжте пластинками часник.
- У великій сковороді розігрійте олію. Викладіть туди все це і смажте близько 5 хвилин, доки інгредієнти не стануть м'якими. Потім додайте мускатний горіх і готуйте ще 1 хвилину.
- Влийте бульйон. Моркву наріжте кружальцями і додайте до сковорідки.
- Туди ж викладіть консервовану квасолю разом з рідиною. Варіть під кришкою хвилин 20-25 до м'якості моркви.
- Збийте відвар блендером чи кухонним комбайном до отримання однорідної суміші. Доповніть мигдалем, насінням та мускатним горіхом.
Раніше ми писали, як запекти буженину, щоб м'ясо вийшло соковитим: покроковий рецепт. Якщо ви приготуєте буженину за цим рецептом, м'ясо гарантовано вийде ароматним та соковитим.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні