ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Вітамінна страва осені: готуємо морквяно-імбірний суп

Рецепти 12:55 - 09 жовтня 2022

Рецепт смачної та корисної страви для холодної пори року

Рецепт морквяно-імбірного супу

Рецепт морквяно-імбірного супу/Фото: pixabay

Пропонуємо приготувати яскраву вітамінну страву: морквяно-імбірний суп. Ця смачна і корисна страва відмінно підійде для холодної пори року.

Деталі

Психотерапевти радять їсти більше яскравої кольорової їжі восени. Цей суп стане чудовим варіантом для організму у міжсезоння, а на його приготування не треба багато часу.

Що знадобиться:

  • оливкова олія – 1 столова ложка;
  • цибуля – 1 штука;
  • імбир – 2 столові ложки;
  • часник – 2 зубчики;
  • мускатний горіх – половина чайної ложки;
  • овочевий бульйон – 850 мл;
  • морква – 500 г;
  • консервована квасоля – 400 г;
  • гарбузове насіння, смажений мигдаль і мускатний горіх.

Покроковий рецепт приготування:

  1. Подрібніть цибулю, натріть на тертку корінь імбиру. Наріжте пластинками часник.
  2. У великій сковороді розігрійте олію. Викладіть туди все це і смажте близько 5 хвилин, доки інгредієнти не стануть м'якими. Потім додайте мускатний горіх і готуйте ще 1 хвилину.
  3. Влийте бульйон. Моркву наріжте кружальцями і додайте до сковорідки.
  4. Туди ж викладіть консервовану квасолю разом з рідиною. Варіть під кришкою хвилин 20-25 до м'якості моркви.
  5. Збийте відвар блендером чи кухонним комбайном до отримання однорідної суміші. Доповніть мигдалем, насінням та мускатним горіхом.

Раніше ми писали, як запекти буженину, щоб м'ясо вийшло соковитим: покроковий рецепт. Якщо ви приготуєте буженину за цим рецептом, м'ясо гарантовано вийде ароматним та соковитим.

Джерело: ТСН

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин