Пиріг з рибними консервами: рецепт ніжної й простої випічки
Ця випічка з максимально доступних продуктів дуже легко готується й прийдеться до смаку навіть тим, хто не любить рибу

Рецепт пирога з рибних консерв/Фото: Tim Bayman/Flickr
Пиріг з рибними консервами доволі незвична страва, але дуже легка в приготуванні й неймовірно смачна. Ця ніжна випічка чудово доповнить сімейну вечерю й приємно здивує гостей. Часу на приготування такого пирога потрібно зовсім небагато, але приємний смак та насичений аромат зробить його вашою фірмовою стравою.
Інгредієнти
Для тіста
- вершкове масло – 180 г
- сметана – 10 ст. л.
- борошно – 320 г
- розпушувач – 2 ч. л.
- сіль – 1 ч. л
Для начинки
- 2 банки (по 250 г) консервованої риби (будь-якої)
- зелена цибуля
Для заливки
- яйця – 3 шт.
- сметана – 200 г
- борошно — 2ст. л.
Спосіб приготування
- Замішайте сметану з маслом і сіллю, додайте розпушувач, борошно й замісіть тісто.
- Для начинки розімніть консервовану рибу й злийте зайвий сік. Дрібно поріжте зелену цибулю й перемішайте з рибою.
- Для заливки додайте до яєць дрібку солі й збийте їх до піни. Додайте сметану й борошно і добре перемішайте.
- Змастіть форму олією й викладіть у неї тісто, розрівняйте його й зробіть бортики. Наступним шаром викладіть консервовану рибу й також розрівняйте. Зверху викладіть заливку.
- Випікайте 40-45 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.
Раніше ми писали, як приготувати печеню зі свинини. Ця страва точно сподобається вашій родині завдяки своєму виразному смаку.
Джерело:
ТСН
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні