ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Несподіваний поворот: Поляки винайшли свої власні "суші" з крупи!

Різне 18:55 - 07 травня 2025

Адаптована страва для домашніх гурманів

Несподіваний поворот: Поляки винайшли свої власні "суші" з крупи!

Несподіваний поворот: Поляки винайшли свої власні "суші" з крупи!/Фото: pexels

Суші стають все більш популярними, а з відомістю приходить і адаптація цієї страви під європейські смаки. Замінники японських продуктів можна знайти у будь-якій країні. З ними суші вийдуть теж смачні і при цьому нестимуть в собі частину місцевої кухні.

Домашні польські суші готуються з копченого лосося, оселедця або скумбрії. В них також можна додавати м’ясо або овочі. Головне, щоб додані інгредієнти легко і акуратно різалися невеликими шматочками. Тоді вони стануть ідеальною закускою на вечірці або більш камерній зустрічі.

Що треба:

  • Перлова крупа - 200 г
  • Морква - 1 шт.
  • Огірок - 1 шт.
  • авокадо - ½ шт.
  • копчена скумбрія - 100 г
  • листи норі - 5 шт.
  • рисовий оцет
  • соєвий соус для подачі

Рибу можна замінити копченим тофу.

Приготування:

Суші з крупи готують аналогічно до суші з рису. Змішайте варену крупу з рисовим оцтом і цукром, наріжте овочі смужками. Викладіть шар крупи на листи норі, потім додайте овочі в будь-якому поєднанні. Щоб посилити смак, можна також додати пасту васабі, але не перестарайтеся. Наріжте загорнуті рулетики на невеликі шматочки. Можна їх подавати разом з хрустким лавашем.

Польські суші є доказом того, що кухня не знає кордонів. Сміливо відкривайтеся новим смакам та насолоджуйтесь їжею та життям.

Раніше ми писали про те, як приготувати стейк, що тане в роті.

Джерело: przepisy.pl

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин