Несподіваний поворот: Поляки винайшли свої власні "суші" з крупи!
Адаптована страва для домашніх гурманів

Несподіваний поворот: Поляки винайшли свої власні "суші" з крупи!/Фото: pexels
Суші стають все більш популярними, а з відомістю приходить і адаптація цієї страви під європейські смаки. Замінники японських продуктів можна знайти у будь-якій країні. З ними суші вийдуть теж смачні і при цьому нестимуть в собі частину місцевої кухні.
Домашні польські суші готуються з копченого лосося, оселедця або скумбрії. В них також можна додавати м’ясо або овочі. Головне, щоб додані інгредієнти легко і акуратно різалися невеликими шматочками. Тоді вони стануть ідеальною закускою на вечірці або більш камерній зустрічі.
Що треба:
- Перлова крупа - 200 г
- Морква - 1 шт.
- Огірок - 1 шт.
- авокадо - ½ шт.
- копчена скумбрія - 100 г
- листи норі - 5 шт.
- рисовий оцет
- соєвий соус для подачі
Рибу можна замінити копченим тофу.
Приготування:
Суші з крупи готують аналогічно до суші з рису. Змішайте варену крупу з рисовим оцтом і цукром, наріжте овочі смужками. Викладіть шар крупи на листи норі, потім додайте овочі в будь-якому поєднанні. Щоб посилити смак, можна також додати пасту васабі, але не перестарайтеся. Наріжте загорнуті рулетики на невеликі шматочки. Можна їх подавати разом з хрустким лавашем.
Польські суші є доказом того, що кухня не знає кордонів. Сміливо відкривайтеся новим смакам та насолоджуйтесь їжею та життям.
Раніше ми писали про те, як приготувати стейк, що тане в роті.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!