Соковита шинка, карамельний ананас: ідеальне поєднання у твоєму сендвічі
Страва небанальна і навіть трішки екзотична

Соковита шинка, карамельний ананас: ідеальне поєднання у твоєму сендвічі/Фото: przepisy.pl
Гавайський сендвіч з шинкою та ананасом — це ідеальне поєднання солоного, солодкого та вершкового смаку. Шинка додає насичену, м’ясну глибину, ананас — соковиту, карамельну нотку, а сир та хрусткий хліб все гармонійно поєднують.
Страва ситна і має збалансований склад. Якщо зробити сендвічі на грилі чи запекти, то вони будуть смачним навіть холодними. В такому випадку їх не доведеться розігрівати.
Що треба:
- підсмажений хліб, скибочки - 4 штуки
- консервована шинка - 4 скибочки
- консервований ананас - 2 скибочки
- Часниково-трав'яний соус - 2 чайні ложки
- жовтий сир - 30 грамів
- подрібнена петрушка - 1 чайна ложка
Приготування:
Наріжте шинку, ананас і жовтий сир дрібними кубиками. Складіть все в миску, додайте соус та подрібнену петрушку і перемішайте.
Злегка підсмажте скибочки хліба на гарячій сковороді та виріжте з них великі кола, наприклад, склянкою. Намажте приготовлену пасту на два шматочки хліба та накрийте двома іншими. Злегка притисніть гавайський сендвіч рукою, а потім загорніть його в папір для сніданку.
Такі сендвічі будуть доцільні до картоплі фрі, салатів зі свіжих овочів, тропічних фруктів. Можна поливати їх різноманітними соусами, а запивати холодними напоями або вином.
Гавайські сендвічі чудово підходять для сніданку, обіду та легкої вечері. Їх легко запакувати, щоб взяти з собою на роботу чи в дальню дорогу.
Раніше ми писали про те, як приготувати класичні м’ясні кульки у вишуканому соусі з кропом.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!