До чи після кипіння: коли потрібно класти м'ясо у суп
Відповідь на це питання може відрізнятися, в залежності від того, що у вашій страві є головним

У киплячу воду чи холодну: коли краще закидати м'ясо у суп/Фото: Nathan Dumlao/Unsplash
Під час приготування супу дехто закидує м'ясо завжди у холодну воду, а деякі господині вважають, що м'ясо потрібно додавати лише тоді, коли вода закипить. Є й такі, хто кидають м'ясо в суп, коли є нагода, незалежно від того холодна вода, тепла чи уже закипіла. Насправді м'ясо у суп потрібно додавати в залежності від того, який смак страви вам потрібен.
Коли правильно закидати м'ясо у суп
Якщо у супі для вас головне не смак м'яса, а жирний й ароматний бульйон, то м'ясо потрібно додавати у холодну воду. Тоді воно віддасть у весь свій смак і аромат.
Читайте також: навіщо заморожувати капусту перед приготуванням голубців
Якщо ж ви готуєте страву, де найсмачнішим інгредієнтом має бути саме м'ясо, то додавайте його у киплячу воду, тоді воно збереже сік й апетитний аромат.
Раніше ми писали, як зварити гречку, щоб вона була розсипчастою. Щоб гречка не злипалася, не розварювалася і не була сухою, треба варити її правильно.
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!