ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

До чи після кипіння: коли потрібно класти м'ясо у суп

Суспільство 17:01 - 03 лютого 2022

Відповідь на це питання може відрізнятися, в залежності від того, що у вашій страві є головним

Все не так просто: коли потрібно закидати м'ясо у суп

У киплячу воду чи холодну: коли краще закидати м'ясо у суп/Фото: Nathan Dumlao/Unsplash

Під час приготування супу дехто закидує м'ясо завжди у холодну воду, а деякі господині вважають, що м'ясо потрібно додавати лише тоді, коли вода закипить. Є й такі, хто кидають м'ясо в суп, коли є нагода, незалежно від того холодна вода, тепла чи уже закипіла. Насправді м'ясо у суп потрібно додавати в залежності від того, який смак страви вам потрібен.

Коли правильно закидати м'ясо у суп

Якщо у супі для вас головне не смак м'яса, а жирний й ароматний бульйон, то м'ясо потрібно додавати у холодну воду. Тоді воно віддасть у весь свій смак і аромат.

Читайте також: навіщо заморожувати капусту перед приготуванням голубців

Якщо ж ви готуєте страву, де найсмачнішим інгредієнтом має бути саме м'ясо, то додавайте його у киплячу воду, тоді воно збереже сік й апетитний аромат.

Раніше ми писали, як зварити гречку, щоб вона була розсипчастою. Щоб гречка не злипалася, не розварювалася і не була сухою, треба варити її правильно.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин