ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

До пісного столу і не тільки: рецепт салату з буряка та стручкової квасолі

Рецепти 14:30 - 16 березня 2025

Багатий на вітаміни та дуже смачний

Рецепт салату з буряка та стручкової квасолі

Рецепт салату з буряка та стручкової квасолі

Простий і швидкий у приготуванні салат із буряка та стручкової квасолі стане вашим улюбленим вибором. Ця страва не лише корисна, але й підійде для тих, хто дотримується посту.

Інгредієнти:

  • 400 г стручкової квасолі
  • 400 г вареного або запеченого буряка
  • 1-2 ст.л кунжуту
  • 4 ст.л гарбузового насіння
  • 1 ч.л лимонного соку
  • 2-3 зубчики часнику
  • оливкова олія
  • сіль, перець

Приготування:

  • буряк відварюємо або запікаємо, очищуємо від шкірки, нарізаємо кубиками 0,5 см, викладаємо у салатник
  • на сухій сковороді обсмажуємо гарбузове насіння до потріскування, додаємо до буряку
  • кунжут підсушуємо на сковороді і теж додаємо до салату
  • на розігріту сковороду додаємо 1 ст.л оливкової олії, викладаємо квасолю і готуємо, помішуючи, доки вона розморозиться і трохи підсмажиться
  • додаємо тертий часник, солимо, перчимо і обсмажуємо ще 2-3 хвилини
  • перекладаємо квасолю до буряків, збризкуємо лимонним соком, додаємо оливкову олію, перемішуємо
  • подаємо у теплому чи холодному вигляді

Такого ви ще не куштували: готуємо традиційний поліський дерун

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин