Гастротур до Італії: рецепт смачного супу-лазаньї
На приготування такої страви потрібно всього 40 хвилин

Рецепт італійського супу-лазаньї / Фото: скріншот з відео
Якщо ви є поціновувачем італійської кухні, а особливо лазаньї, та не маєте достатньо часу на її готувати, радимо спробувати суп за мотивами цієї страви, на приготування якої потрібно всього 40 хвилин.
Для супа-лазаньї чудово підійде паста мафальда, фарфалле, ротіні або пенне.
Інгредієнти:
- Свинячий фарш (курячий фарш, індичка або яловичина) - 450 г
- Сіль - 1/2 ч.л.
- Перець чорний мелений - 1/4 ч.л.
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Часник - 6 зубчиків
- Орегано сушене - 2 ч.л.
- Базилік сушений - 1 ч.л.
- Соус Шрирача - 4 г
- Паста томатна - 45 г
- Томати цілі очищені у власному соку - 800 г
- Лавровий лист - 2 шт
- Курячий бульйон (або вода) - 2 л
- Паста - 230 г
- Пармезан тертий - 110 г
- Петрушка - 1 ст.л
Приготування:
- Подрібніть часник і цибулю. Томати наріжте кубиками і подрібніть петрушку.
- Обсмажте фарш в кастрюлі на середньому вогні. Посоліть і поперчіть м’ясо.
- Додайте нарізану цибулю і продовжуйте готувати, поки цибуля не стане прозорою і м’якою, приблизно 5 хвилин.
- Додайте в каструлю часник, орегано, базилік і перемішайте. Варіть ще 2 хвилини, потім додайте гострий соус, томатну пасту і варіть, поки томатна паста не стане коричневою.
- Додайте банку нарізаних кубиками помідорів, лавровий лист і воду або курячий бульйон. Приправте сіллю та перцем за потреби.
- Додайте пасту і варіть ще 20 хвилин або поки макарони не зваряться аль денте або на ваш смак.
- Покладіть пару черпаків супу у тарілку та посипте пармезаном, а потім прикрасьте свіжою петрушкою.
Раніше ми писали рецепт традиційної італійської лазаньї.
Джерело:
Шуба
Не пропустіть цікавинки!
Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!
Читайте також
Головне за сьогодні