ua ru
Будь ласка, заповніть це поле
1

Смачно та швидко: справжній домашній паштет з курячої печінки. Відеорецепт

Рецепти 17:10 - 12 листопада 2023

Смачне доповнення для сніданку чи обіду

Паштет з курячої печінки

Паштет з курячої печінки /Фото: Instagram

Смачний домашній паштет – це ідеальне доповнення до основних страв. Готуватимемо його з фудблогером Ірискою Дімітровою

Інгредієнти:

  • 350 г курячої печінки
  • 1 ст л олії
  • 100 г цибулі
  • 100 г моркви
  • 0,5 склянки води
  • 30 г вершкового масла
  • сіль, перець

Приготування:

  1. На 1 столовій ложці олії підсмажюємо нарізану цибулю до прозорості.
  2. Додаємо моркву і обсмажуємо все разом до золотистого кольору.
  3. Додаємо промиту нарізану печінку і обсмажуємо ще пару хвилин, поки печінка не побіліє.
  4. Заливаємо водою, накриваємо кришкою і тушкуємо 15 — 20 хвилин на малому вогні. Морква і печінка мають стати м’якими, і в сковороді має залишитися трохи водички.
  5. Перекладаємо печінку і овочі в чашу блендера, додаємо сіль,перець і вершкове масло, перебиваємо все блендером до однорідної консистенції.
  6. Накриваємо кришкою і охолоджуємо в холодильнику кілька годин.

Смачного!

Раніше ми писали, як приготувати вершкову пасту зі шпинатом та рибкою. Відеорецепт.

Не пропустіть цікавинки!

Підписуйтесь на наші канали та читайте новини у зручному форматі!

Головне за сьогодні
Більше новин